Novice

SUB ONLY BREŽICE 4

19. maj 2018

SUB ONLY Brežice 4
9.6.2018 ob 12:00 nas čaka spektakel, v našem že znanem formatu "Sub Only." Nizka prijavnina, bogate nagrade in pravila, ki omogočajo atraktivne borbe. Preko interneta bo poskrbljeno tudi za brezplačni prenos v živo. Posebna nagrada za najboljši submission dneva, najboljšega tekmovalca dneva in najboljšo ekipo dneva.

18. mednarodni Unesco tabor na OŠ Pišece

29. oktober 2017

Pred nekaj tedni smo obiskali OŠ Pišece in učencem predstavili osnove borilnih veščin. Zaradi velikega navdušenja smo se vrnili, tokrat na 18. mednarodni Unesco tabor, kjer je bilo pristonih kar 18 različnih šol iz večih držav. Številne aktivnosti in delavnice so omogočile, da otroci preizkusijo tudi borilne veščine. Tako so se naučili pravilnega padanja in se preizkusili v boksu. Bilo jim je zabavno mi pa se bomo zopet z  veseljem vrnili na OŠ Pišece.

SUB ONLY BREŽICE 3

11. maj 2017

Zopet organiziramo turnir v submission grapplingu tokrat že tretjega.

Prijatelji iz MBJJ na obisku

7. maj 2017

Včeraj so nas na treningu obiskali naši prijatelji iz MBJJ Maribor. V super vzdušju smo naredili zelo dober trening in se kasneje še malo podružili. Borilne veščine lahko dajo veliko več kot le učenje tehnik in rezultate, saj spoznaš tudi številne nove prijatelje.

 

Mineva 6 let od našega prvega tekmovanja (VIDEO)

27. marec 2017

Na današnji dan pred 6 leti smo se prvič udeležili mma tekmovanja. Tudi v Sloveniji so bili to neki začetki MMA-ja saj se je začela slovenska MMA liga. Tekmovanja se je udeležil Gašper Bohorč.