Novice

Stran 1 od 4 (Vseh vnosov: 40)

SUB ONLY BREŽICE 4

SUB ONLY Brežice 49.6.2018 ob 12:00 nas čaka spektakel, v našem že znanem formatu "Sub Only." Nizka prijavnina, bogate nagrade in pravila, ki omogočajo atraktivne borbe. Preko interneta bo poskrbljeno tudi za brezplačni prenos v živo. Posebna nagrada za najboljši submission dneva, najboljšega tekmovalca dneva in najboljšo ekipo dneva.

18. mednarodni Unesco tabor na OŠ Pišece

18. mednarodni Unesco tabor na OŠ Pišece

Pred nekaj tedni smo obiskali OŠ Pišece in učencem predstavili osnove borilnih veščin. Zaradi velikega navdušenja smo se vrnili, tokrat na 18. mednarodni Unesco tabor, kjer je bilo pristonih kar 18 različnih šol iz večih držav. Številne aktivnosti in delavnice so omogočile, da otroci preizkusijo tudi borilne veščine. Tako so se naučili pravilnega padanja in se preizkusili v boksu. Bilo jim je zabavno mi pa se bomo zopet z  veseljem vrnili na OŠ Pišece.

SUB ONLY BREŽICE 3

SUB ONLY BREŽICE 3

Zopet organiziramo turnir v submission grapplingu tokrat že tretjega.

Prijatelji iz MBJJ na obisku

Prijatelji iz MBJJ na obisku

Včeraj so nas na treningu obiskali naši prijatelji iz MBJJ Maribor. V super vzdušju smo naredili zelo dober trening in se kasneje še malo podružili. Borilne veščine lahko dajo veliko več kot le učenje tehnik in rezultate, saj spoznaš tudi številne nove prijatelje.

 

Stran 1 od 4 (Vseh vnosov: 40)

Uradni podatki

Klub borilnih veščin MMA Brežice

Modri

Cert ID: 0062/00065

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Klub borilnih veščin MMA Brežice
Matična številka: 4061411000